Camping Νάουσα

Camping Νάουσα

Το camping Νάουσα δημιουργήθηκε το 1980, έχει έκταση 12.000m2, έχει πολλές φυσικές και πυκνές σκιές και βρίσκεται κοντά στις παραλίες Κολυμπήθρες και Μοναστήρι. Από την Νάουσα απέχει μόλις 1,50km και κανείς μπορεί να πάει με καϊκάκι από τις Κολυμπήθρες, με λεωφορίο ΚΤΕΛ ή με τα προγραμματισμένα δρομολόγια του πούλμαν του camping με τα οποία η μεταφορά είναι δωρεάν. Επίσης η μεταφορά από και πρός το λιμάνι είναι δωρεάν.
Το camping περιλαμβάνει κοινόχρηστες τουαλέτες με λουτρά και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, mini-market, εστιατόριο-bar, δωρεάν πρόσβαση στο internet, πλυντήριο και κοινόχρηστα μαγειρία.

Η Νάουσα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό στην Πάρο. Πολλές αξέχαστες για τους επισκέπτες παραλίες βρίσκονται σε απόσταση το πολύ 2km από το κέντρο της Νάουσας. Είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με το λιμανάκι του που περιστοιχίζεται από το κάστρο και τα πλακόστρωτα που οδηγούν στα χαρακτηριστικά κυκλαδίτικα στενάκια του χωριού. Εντός του οικισμού υπάρχουν ταβέρνες, ουζερί καθώς και bars και clubs στα οποία η διασκέδαση διαρκεί μέχρι το πρωΐ.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ+306937200504Πάρος
Ελλάδα
Άλλες Κατηγορίες:
 Ταξίδια-Διακοπές » Κάμπινγκ